Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Новорічні свята - 28 Декабря 2014

Новорічні свята

Ось і настала пора новорічних свят. Вся планета готується зустріти Новий Рік, провести свята в родинному колі та повеселитися зі своїми друзями. Казка загляне в кожен дім!
Наша школа не стала винятком. 25– 26 грудня до нас завітали Дід Мороз, Снігуронька і навіть справжнісінька Фея! Новорічні свята в початкових класах проходили 25 грудня. Діти з усією відповідальністю поставились до підготовки костюмів для новорічного карнавалу. Школу наповнили принцеси, зайчики і лисички, сніжинки, Бетмены, мушкетери і ведмежата! Для дітей було підготовлена вистава з різними конкурсами, іграми, хороводами і звичайно подарунками! Вистава сподобалась не тільки хлопчикам і дівчаткам, та й їхнім батькам. Ніхто не пішов без подарунків!
А 26 грудня проходили свята для середньої та старшої школи, вони були не менш креативними, ніж свята учнів початкової школи. На святі можна було зустріти Червону Шапочку, Дюдюку, Шапокляк, Гламурну Бабу Ягу та фею Дінь-Дінь! А яскравим завершенням вечора стала дискотека.
Прес-центр школи вітає всіх учнів з новорічними святами і бажає міцного здоров'я, великих успіхів і неосяжного щастя! Нехай цей рік буде яскравим і незабутнім

Прикрепленные фотографии:

28.12.2014 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 753