Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Педагогічне майбутнє Соледарської школи №13 - 3 Марта 2014

Педагогічне майбутнє Соледарської школи №13

Багато років тому видатний український письменник і журналіст Василь Симоненко написав: «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя». Ці золоті слова стали справжнім девізом для багатьох педагогів, які своє життя присвятили учительській справі. Але й молоді вчителі не забувають про ці невмирущі слова.
В один з перших весняних днів, 3 березня 2014 року, в актовій залі міського центру дітей та юнацтва пройшов фінал конкурсу «Ми – молоді» серед молодих фахівців, які працюють в школах Артемівської міської ради.
Соледарську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №13 на цьому конкурсі представляли вчитель англійської мови Роман Ляшенко та вчитель англійської та німецької мов Альона Благодарна. Молоді вчителі школи гідно представили свої знання та здібності в усіх чотирьох турах, з яких складався конкурс.
Спочатку вони презентували журі свою професійну майстерність на відкритих уроках та виховних заходах, які були проведені на достатньо високому організаційному та методичному рівнях. Молоді спеціалісти також продемонстрували свої знання в області педагогічного самоаналізу. У фіналі конкурсу Альона Благодарна та Роман Ляшенко разом з іще дванадцятьма своїми колегами з інших шкіл міста представили свою ораторську майстерність, презентувавши есе, присвячені проблемам сучасних молодих вчителів, з якими вони стикаються на початку свого педагогічного шляху. Окрему увагу учасники конкурсу приділили демонстрації своїх хобі та захоплень.
За результатами конкурсу Альона Благодарна та Роман Ляшенко здобули в конкурсі ІІ місця, але для своїх колег по Соледарській школі №13 та своїх учнів вони – переможці.
Увесь педагогічний та учнівський колективи школи вітають Альону Миколаївну та Романа Олександровича з цією перемогою й бажають наснаги та творчої енергії для подальших педагогічних звершень.

Прикрепленные фотографии:

03.03.2014 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 685