Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Учень Соледарської школи №13 отримав стипендію Президента України - 2 Ноября 2014

Учень Соледарської школи №13 отримав стипендію Президента України

В останній день жовтня у місті Київ в залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулася церемонія вручення карток на отримання стипендій Президента України. На церемонію було запрошено переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013-2014 навчальному році і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2014 році.
Серед запрошених був і учень Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Данило Колесов, який у 2014 році став переможцем ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій та здобув диплом І ступеня на Всеукраїнському рівні.
З вітальним словом до учасників заходу звернулися Президент МАН України С.О. Довгий, член президії МАН В.Т. Грінченко, завідувач сектору по роботі з обдарованою молоддю Інституту інноваційних технологій Т.Л. Гінетова. На церемонії зазначалось про важливість творчої молоді як потужного потенціалу у будуванні європейської освіти.
Усі присутні щиро вітали лауреатів стипендії Президента України. Особливо тепло аудиторія зустріла учнів з Донеччини.
Данило Колесов з рук Президента МАН України С.О. Довгого та завідувача сектору по роботі з обдарованою молоддю Інституту інноваційних технологій Т.Л. Гінетової отримав Диплом лауреата стипендії Президента України.
Школа та місто щиро вітають Данила Колесова, пишаються ним та бажають йому подальших успіхів та творчих й інтелектуальних звершень у майбутньому.
Успіхів та нових перемог!

Прикрепленные фотографии:

02.11.2014 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 751