Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

День Соборності України - 22 Января 2015

День Соборності України

З метою виховання у підростаючого покоління почуття національної гідності, формування в учнів розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави у школі № 13 проведено напередодні Дня Соборності України 21.22.01.2015 р. заходи під гаслом « Єдина і неподільна Україна»: урочиста лінійка « На шляху Соборності та Незалежності», виховні години « Рідний край, де ми живемо Україною зовемо », « Славетні імена України», педагогом-організатором Лотоховою Л.С. вікторина « Визначні українські діячі того часу» , вчителем історії Петрікєєвою Н.Г. урок державності « Ой там збиралися під прапори», урок - диспут « Ти маєш жити – вільна Україна». Головною метою заходів було:
• Познайомити школярів з видатними українськими діячами історії, культури, науки, прищеплювати почуття любові та гордості до рідної історії та народу.
• Ознайомити з поняттям « соборності», основними етапами розвитку української державності, формувати в учнів розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни, збагатити й закріпити учнівські знання з історії України.
• Виховувати повагу й за цікавість до минулого нашого народу, почуття відповідальності та патріотичні якості особистості.

Прикрепленные фотографии:

22.01.2015 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 944