Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Главная страница

Тиждень енергоефективності у ЗОШ №13 І – ІІІ ступенів События

Тиждень енергоефективності у ЗОШ №13 І – ІІІ ступенів

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 13 протягом 24.11.14 по 29.11.14 в школі проходив тиждень енергоефективності. В рамках тижня проведено:
- круглий стіл "Я і моя сім"я. Збережемо все для наступних поколінь";
- виставку "Друге життя старим речам";
- годину економії ( відключена електроенергія, вода).
Проведенням заходів у підростаючого покоління формувалась впевненість у необхідності створення суспільства заснов ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 1067 |
Вшанування пам’яті загиблих під час Голодомору. События

Вшанування пам’яті загиблих під час Голодомору.

31 жовтня 2000 року Президент України Л. Кучма підписав Указ, за яким День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій установлено відзначати щорічно четвертої суботи листопада. Цього року День пам’яті 23 листопада.
В Соледарській загальноосвітній школі I – III ступенів № 13 теж були проведені заходи, присвячені 81-й річниці Голодомору 1932-1933 років.
• 20.11.2014 р. Тематичний урок на тему Вижили 1933-го. Вистояли 2014-го. Пер ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 653 |
Учень Соледарської школи №13 отримав стипендію Президента України События

Учень Соледарської школи №13 отримав стипендію Президента України

В останній день жовтня у місті Київ в залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулася церемонія вручення карток на отримання стипендій Президента України. На церемонію було запрошено переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013-2014 навчальному році і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук Укра ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 751 |
День Учителя События

День Учителя

В Соледарській загальноосвітній школі I - III ступенів № 13 вже стало традицією вітати наших улюблених вчителів і влаштовувати їм хоч і маленьке свято, але від усієї душі. Самоврядування нашої школи в цьому році влаштувало свято. На цьому святі виникло багато яскравих емоцій: смуток, щастя, радість, зворушливі спогади. Учители були раді, сподіваємося що це свято їм запам'ятається надовго.
Праця вчителя - це не банальна робота, це свого род ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 705 |
Перший дзвоник События

Перший дзвоник

І знову в Соледарській загальноосвітній школі I – III ступенів № 13 пролунав перший дзвоник. Для першачків цей день став дуже хвилюючим. Наша школа вперше відчинила для них свої двері. Не менш важливим цей день став і для одинадцятикласників – вони вже традиційно привели за руку першокласників до нашого палацу знань. Першим у школі цей день став і для молодих вчителів.
Свято пройшло цікаво та весело. В гості до школярів завітали казкові пе ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 785 |
Турнір з пляжного волейболу События

Турнір з пляжного волейболу

30 серпня 2014 року учні Соледарської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 13 прийняли участь в турнірі з пляжного волейболу присвяченому Дню Шахтаря. Кількість команд: 8 жіночих та 8 чоловічих. Учні школи зайняли призові місця та були нагороджені цінними подарунками від ДП “Артемсіль”. Переможцями стали Короленко Ганна, Ворушило Софія ( 1 місце),Тимошенко Віолетта, Шепілова Тетяна(2 місце), Шаповалова Олександра і Топчій Марина (3 місце). ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 667 |
1 2 3 ... 18 19 »