Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

День Учителя - 3 Октября 2014

День Учителя

В Соледарській загальноосвітній школі I - III ступенів № 13 вже стало традицією вітати наших улюблених вчителів і влаштовувати їм хоч і маленьке свято, але від усієї душі. Самоврядування нашої школи в цьому році влаштувало свято. На цьому святі виникло багато яскравих емоцій: смуток, щастя, радість, зворушливі спогади. Учители були раді, сподіваємося що це свято їм запам'ятається надовго.
Праця вчителя - це не банальна робота, це свого роду мистецтво, відповідальне, складне, однак вдячна. Тільки завдяки вчителю люди багато чого можуть - не тільки лише написати лист, а й правити країною. Якби не було вчителів, то ніяких відкриттів, ніяких досягнень теж не було б. Будь-яка людина, відомий, чи не дуже відомий, свій шлях починав з першого дзвінка, з першого уроку, коли перша вчителька розповіді, що чекає хлопців в їх житті.
День вчителя - найдобріший і красивий професійне свято, вчителів вітають учні справжні і колишні. День учителя просякнутий відмінним настроєм, скрізь подарунки, квіти. Як правило, саме в такий день організовують шкільний концерт, який роблять вихованці школи, а також є стара шкільна традиція - день самоврядування. В цей день уроки ведуть учні.

Прикрепленные фотографии:

03.10.2014 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 705