Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

День здоров’я - 13 Сентября 2014

День здоров’я

13 вересня в Соледарській загальноосвітній школі I – III ступенів № 13 пройшов День здоров’я. Ідея проведення Дня здоров’я була дуже актуальною та має велике профілактичне та виховне значення. Останніми роками ми бачимо тенденцію щодо погіршення здоров’я людей. З чим це пов’язано? Перш за все з відсутністю особистих мотивів людини в збереженні здоров’я. Ось чому необхідно щоб учні різного віку піклувалися про своє здоров’я. Ще Авіценна справедливо відмічав: “ Головними цінностями в житті людини є не завойовані землі, не багатство у твоїх скринях. Головним скарбом у житті є здоров’я і щоб його зберегти, треба багато знати.“ День здоров’я у школі – це велике свято, свято доброго настрою і спорту.
Сам захід пройшов у формі квесту, в ході якого учні виконували різноманітні цікаві завдання, рухаючись за визначеним маршрутом. В цей день школярі мали можливість брати участь в спортивних змаганнях, згадати цікаві рухливі ігри та основні принципи та правила здорового способу життя.
Участь в заході дала учням можливість отримати заряд бадьорості і доброго настрою, а ще відчути себе однією великою класною родиною.

Прикрепленные фотографии:

13.09.2014 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 736