Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

конкурсы «Intel-ЕкоУкраїна» та «Intel–Техно Україна» - 13 Декабря 2010

конкурсы «Intel-ЕкоУкраїна» та «Intel–Техно Україна»

No photo

З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, (детальна інформація тут)сприяння активізації та модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій Міністерство освіти і науки спільно з Дирекцією освітніх програм Intel в Україні, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут», Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки та Київським національним університетом України ім. Т.Г.Шевченка оголошують про проведення національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (лист Міністерства освіти і науки України від 30.11.2010 р. №1/9-866 «Про проведення конкурсів «Intel-ЕкоУкраїна» та «Intel–ТехноУкраїна» у 2010- 2011 навчальному році»).  

Національний етап включає в себе два конкурси: «Intel-ЕкоУкраїна» (установа-організатор - Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України) та «Intel – Техно Україна» (установа-організатор – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»).

До участі в конкурсах запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів віком від 13 до 18 років, які є учнями 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів або відповідних курсів інших навчальних закладів.

Конкурс «Intel-ЕкоУкраїна» проводиться 15-18 лютого 2011 року за категоріями:  ботаніка, зоологія, біологія, хімія та біохімія, науки про Землю, науки про людину, екологія та екологічна інженерія, біоінженерія.

Конкурс «Intel–Техно Україна» проводиться 27-31 січня 2011 року за категоріями:  математичні науки, фізика і астрономія, комп’ютерні науки, інженерія, енергетика.

13.12.2010 Автор: Мирошниченко Н.Н. | просмотров 936