Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Наша гордість - 6 Марта 2014

Наша гордість

У січні – лютому 2014 року в місті Донецьку проходив ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Одним з учасників був учень 10-А класу Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Данило Колесов, який взяв участь в олімпіадах одразу з трьох предметів: математики (учитель Алла Добриніна), інформаційних технологій (учитель Микола Мирошниченко), фізики (учитель Тетяна Груша).
Данило продемонстрував високий рівень знань із зазначених дисциплін та здобув два дипломи ІІІ ступеня з фізики та математики. А в олімпіаді з інформаційних технологій отримав диплом І ступеня та став переможцем. За результатами участі учень був відряджений на відбірково-тренувальні збори кандидатів до команди області для участі в ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій до міста Донецька. У підсумку Данила Колесова було включено до обласної команди для участі в ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.
З 10 січня до 10 лютого 2014 року було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням, під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». У номінації «Література» взяв участь Іван Корсун, учень 9-Б класу (учитель Олександр Пойда). За результатами конкурсу Іван став лауреатом обласного етапу зазначеного конкурсу.
Педагогічний та учнівський колективи Соледарської загальноосвітньої школи №13 вітають Данила Колесова та Івана Корсуна й бажають їм подальших успіхів та творчих й інтелектуальних звершень у майбутньому.
Пишаємося вами! Успіхів та нових перемог!

Прикрепленные фотографии:

06.03.2014 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 747