Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Свято осені - 7 Ноября 2013

Свято осені

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 вже стало традицією на початку листопада проводити учнівський шкільний бал, в рамках якого школярі 9-11-их класів можуть продемонструвати власні таланти своїм друзям та однокласникам. 
07 листопада цього року школа вчергове зібрала своїх старшокласників на Свято осені, до якого учнівська спільнота завзято готувалася кілька тижнів, аби вразити своїх однолітків високим рівнем творчої майстерності. Саме свято було розділено на дві частини. Протягом першої школярі демонстрували свої вміння співати, танцювати, виконувати акробатичні етюди тощо. Наприкінці цієї частини ведучі підкреслили, що учні школи вміють не тільки добре вчитися, але й відпочивати та розважатися. 
У другій частині свята на старшокласників чекала запальна та весела дискотека, насичена різноманітними конкурсами та вікторинами. Учні самовіддано змагалися між собою, захищаючи честь саме свого класу. А найактивніші учасники заходу отримали пам’яті призи та сувеніри. 
Наприкінці балу заступник директора з виховної роботи Світлана Опришкова зазначила, що для багатьох присутніх школярів це, на жаль, останнє Свято осені в рідній школі, а тому побажала «назавжди зберегти в своїй пам’яті ці чудові миті шкільного життя».

Прикрепленные фотографии:

07.11.2013 Автор: Лотохова Л.С. | просмотров 855