Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Главная страница

Туристичний зліт Мероприятия

Туристичний зліт

Ось і настав новий навчальний рік. Всі дівчата і хлопці з портфелями і книжками потягнулися до рідної школи. Кожен учень точно знає - рік буде насичений цікавими заходами, конкурсами, фестивалями і, звичайно ж, змаганнями! Одним з перших вже традиційно став районний туристичний зліт школярів. Шкільний тур зліт це не тільки розвага і активний відпочинок, але і дуже корисне заняття. Це відпрацювання навичок орієнтування на незнайомій місцевості за ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 928 |
День здоров’я Мероприятия

День здоров’я

13 вересня в Соледарській загальноосвітній школі I – III ступенів № 13 пройшов День здоров’я. Ідея проведення Дня здоров’я була дуже актуальною та має велике профілактичне та виховне значення. Останніми роками ми бачимо тенденцію щодо погіршення здоров’я людей. З чим це пов’язано? Перш за все з відсутністю особистих мотивів людини в збереженні здоров’я. Ось чому необхідно щоб учні різного віку піклувалися про своє здоров’я. Ще Авіценна справедлив ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 733 |
Акція “Щире серце” Мероприятия

Акція “Щире серце”

Могли б погибнуть ты и я,
Но к счастью есть на свете
У нас хорошие друзья,
Которым имя - дети!

Доброю традицією в Соледарській загальноосвітній школі I-III ступенів № 13 є проведення благодійних акцій. Цього місяця це було не виключення. Учні нашої школи активно приймали участь у заході, вони допомогли дітям із сімей вимушених переселенців шкільним приладдям, одягом, взуттям. Також 10 вересня в рамках благодійної ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 654 |
Вахта памяти Мероприятия

Вахта памяти

Доброй традицией в нашей школе в дни памятных дат Великой Отечественной войны, стало проведение Вахты памяти. Ежегодно в школе в рамках Вахты памяти проходят встречи с ветеранами, классные часы, уроки мужества, музыкально-литературные композиции, смотры песни и строя, фестивали инсценированной песни. Учащиеся школы принимают участие в митингах. Проходит конкурс стенной печати, выпуск листовок.

Автор: | просмотров 681 |
"Зірниця" Мероприятия

"Зірниця"

10.04.2014 року на базі ЗОШ № 12 пройшов I міський етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри “Зірниця”, з метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни та пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичних якостей. У грі брали участь збірні команди з 12 осіб учнів 5-9 класів ( 9 хлопців, 3 дівчат). Наші учні зайняли II місце. Вітаємо їх та ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 571 |
День захисника Вітчизни Мероприятия

День захисника Вітчизни

21 лютого на честь Дня захисника Вітчизни в нашій школі було проведено свято, в якому брали участь учні 2-11 класів. Всі учасники спортивного заходу продемонстрували відмінні навички спортсменів і справжніх чоловіків. Було проведено багато змагань, під час яких учні продемонстрували такі навички, як спритність, швидкість, сила, витривалість тощо. Дівчата активно вболівали за своїх однокласників, підтримували їх бурхливими оплесками. Захід відвіда ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 624 |
« 1 2 3 4 5 »