Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Главная страница

Туристичний зліт Мероприятия

Туристичний зліт

Ось і настав новий навчальний рік. Всі дівчата і хлопці з портфелями і книжками потягнулися до рідної школи. Кожен учень точно знає - рік буде насичений цікавими заходами, конкурсами, фестивалями і, звичайно ж, змаганнями! Одним з перших вже традиційно став районний туристичний зліт школярів. Шкільний тур зліт це не тільки розвага і активний відпочинок, але і дуже корисне заняття. Це відпрацювання навичок орієнтування на незнайомій місцевості за ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 930 |
День Учителя События

День Учителя

В Соледарській загальноосвітній школі I - III ступенів № 13 вже стало традицією вітати наших улюблених вчителів і влаштовувати їм хоч і маленьке свято, але від усієї душі. Самоврядування нашої школи в цьому році влаштувало свято. На цьому святі виникло багато яскравих емоцій: смуток, щастя, радість, зворушливі спогади. Учители були раді, сподіваємося що це свято їм запам'ятається надовго.
Праця вчителя - це не банальна робота, це свого род ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 708 |
Світ моїми очима Конкурсы

Світ моїми очима

В Соледарській загальноосвітній школі I - III ступенів № 13 минулий тиждень був наповнений всілякими подіями, і одним з них став конкурс дитячих малюнків «Світ моїми очима».
У конкурсі приймали участь учні 5 - 8 класів. Завдяки конкурсу ми побачили те, як хлопці та дівчата різного віку бачать навколишній світ. Результати цієї затії виявилися досить цікавими, і ми переконалися, що конкурс був проведений не даремно.
Переможці були наг ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 706 |
Увага! Діти на дорозі! Конкурсы

Увага! Діти на дорозі!

В Соледарській загальноосвіній школі I – III ступенів № 13 з 9 по 16 вересня відбувся конкурс та виставка дитячих малюнків з безпеки дорожнього руху “Світлофор - Моргайко”, але пам'ятати про обережне поводження на дорозі треба завжди! «Безпека на дорозі залежить від кожного!»- конкурс дитячого малюнку, що мав звернути увагу батьків на те, чи знають їх дітки правила дорожнього руху, нагадати діткам про важливість дотримування цих правил. Всі діти, ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 4169 |
День здоров’я Мероприятия

День здоров’я

13 вересня в Соледарській загальноосвітній школі I – III ступенів № 13 пройшов День здоров’я. Ідея проведення Дня здоров’я була дуже актуальною та має велике профілактичне та виховне значення. Останніми роками ми бачимо тенденцію щодо погіршення здоров’я людей. З чим це пов’язано? Перш за все з відсутністю особистих мотивів людини в збереженні здоров’я. Ось чому необхідно щоб учні різного віку піклувалися про своє здоров’я. Ще Авіценна справедлив ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 736 |
Акція “Щире серце” Мероприятия

Акція “Щире серце”

Могли б погибнуть ты и я,
Но к счастью есть на свете
У нас хорошие друзья,
Которым имя - дети!

Доброю традицією в Соледарській загальноосвітній школі I-III ступенів № 13 є проведення благодійних акцій. Цього місяця це було не виключення. Учні нашої школи активно приймали участь у заході, вони допомогли дітям із сімей вимушених переселенців шкільним приладдям, одягом, взуттям. Також 10 вересня в рамках благодійної ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 657 |
« 1 2 3 4 5 ... 33 34 »