Тел: (0627) 44-30-26

Соледарская общеобразовательная школа I-III ступеней №13

Главная страница

Наша гордість События

Наша гордість

У січні – лютому 2014 року в місті Донецьку проходив ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Одним з учасників був учень 10-А класу Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Данило Колесов, який взяв участь в олімпіадах одразу з трьох предметів: математики (учитель Алла Добриніна), інформаційних технологій (учитель Микола Мирошниченко), фізики (учитель Тетяна Груша).
Данило продемонстрував високий рів ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 748 |
Виставка События

Виставка

Зінаїда Семигук, наш шкільний бібліотекар, нещодавно провела виставку репродукцій картин відомих художників.
На виставці діти могли оглянути твори художників різних епох, напрямів та стилів. Виставка проводилася з метою ознайомлення дітей з шедеврами світового живопису та прилученням молодого покоління да світу прекрасного. Такі заходи прививають школярам відчуття прекрасного та виховують в них смак.
Ми щиро вдячні Зінаїді Петрівні ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 574 |
Виставка декоративно - ужиткового мистецтва События

Виставка декоративно - ужиткового мистецтва

27 січня в нашій школі відбулась виставка декоративно-ужиткового мистецтва. Такої краси ми вже давно не бачили! 
На виставці були представлені плоди творчості учнів з різних класів. Було дуже багато робіт! В цих роботах діти розкрили всі свої творчі здібності. Творіння молодших учнів зачаровували своєю безпосередністю , а старші митці вражали красою та витонченністю своїх робіт. На виставці були представлені роботи різних стилів : від ро ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 622 |
Митинг События

Митинг

В 1989 году, 15 февраля последние советские войска покинули государство Афганистан. Так закончилась 10-летняя война, в которой Советский Союз потерял свыше 15 тысяч своих граждан. И понятно, что День вывода войск из Афганистана — это, и праздник афганцев-ветеранов, и день памяти и скорби обо всех погибших воинах-интернационалистах.
13 февраля в нашем городе состоялся митинг, посвящённый выводу войск из Афганистана. На митинге присутствовал ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 637 |
Казковий світ «Соляної симфонії» События

Казковий світ «Соляної симфонії»

24 січня цього року школярі 5-В класу Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 разом зі своїм класним керівником Альоною Семиряд мали можливість здійснити екскурсію до спелеосанаторію «Соляна симфонія», який знаходиться на глибині 300 метрів під землею у соляній шахті, де проходять лікування багато людей з усього світу, хворих на бронхіальну астму.
Після нетривалого спуску в шахту дітей першим зустрів добрий Шубін, вирізаний ... Читать дальше »

Автор: | просмотров 608 |
« 1 2 3 4 5 ... 18 19 »